De Muntenmaat

The Inventors Company in combinatie met de Kaplock ook de Muntenmaat ontwikkeld. Waar de Kaplock een volledig mechanisch product is komt er bij de Muntenmaat een overgroot deel Software en Hardware bij kijken.
The Inventors Company heeft bij het ontwikkelen van de Kaplock besloten dat het beter werkt in combinatie met een munten machine.
Dit komt omdat steeds minder mensen euromunten bij hebben. Toen er op de markt naar bestaande oplossingen gekeken werd was het snel duidelijk dat die producten Kaplock niet verder gingen helpen.
Kaplock heeft toen besloten om dit ook volledig voor eigen gebruikt te ontwikkelen en daarmee ook flink in inkoopkosten te snijden.

De Muntenmaat heeft nog veel meer bijkomende voordelen.
Door de Muntenmaat zijn alle inkomsten meteen digitaal binnen en hoef je geen euro’s op te halen.
Met de Muntenmaat is het ook mogelijk om het gebruik van alle Kaplocks op de locaties op afstand te monitoren. Deze data kan voor vele toepassingen gebruikt worden en hier heeft The Inventors Company ook een dashboard voor gemaakt.

Het product is ook werkelijk van de eerste potlood schets tot internationaal Erkend CE-keurmerk ontwikkeld. Dit hele product is vanaf de grond af aan in-house ontwikkeld.
Andere munten wisselmachines zijn absurd duur en bieden een zeer beperkte hoeveelheid aan functionaliteiten.
De Muntenmaat sorteert zelf verkeerde munten weg. Wanneer de muntenmaat ziet dat hij bijna leeg is geeft hij een signaal af. Je kunt de Muntenmaat van afstand updates geven.
De Muntenmaat is zelfs met deze functionaliteiten drie keer goedkoper dan de rest.

De Muntenmaat doet alles wat je van een muntenmachine kunt verwachten. Hij werkt gewoon. Hij doet het.

 

 

Gesprek inplannen