Heb jij printplaten nodig voor jouw prototype?

Ontvang binnen enkele weken een printplaat volgens jouw ontwerp, dankzij onze printplaat productie dienst!

 • 100% tevredenheids garantie.
 • Transparante offerte met aantrekkelijke prijs.
 • Samenwerken met enthousiaste engineers.
 • Wij zitten niet stil totdat jouw printplaten klaar zijn!
Prototype_printplaat_1-760x1024

In 2 werkdagen:
offerte krijgen

 • Direct na het moment dat jouw aanvraag binnen is gaan we aan de slag om je een aanbod te doen.
 • Je krijgt een aanbod met directe inkooprijzen, zonder marge dus!

2 weken:
doorlooptijd

 • Met jouw akkoord en betaling van de offerte zetten wij direct het productieproces in gang.
 • Jouw printplaten zijn binnen 2 weken geproduceerd, na ontvangen van de betaling.

Feedback en
herhaalorders

 • Actieve omgang met feedback zodat wij naast elektronica ook onszelf ontwikkelen.
 • 150 euro korting bij herhaal-orders (opnieuw dezelfde bestelling plaatsen)!
Direct een kosten indicatie van jouw printplaat productie?
Het kan met deze calculator!

Prijsindicatie

€ 0,-

Buiten capaciteit

De door u ingestelde parameters leiden tot een print waarvoor wij nog geen standaard-proces hebben. Graag nodigen wij u uit om ons te bellen of berichten, dan zoeken we samen een oplossing!

Wie zijn wij?

Dé partij om mee samen te werken in jouw technische ontwikkeltraject. De hulplijn om snel even een paar printplaten te maken voor jouw deadlines. Iemand die alle zorgen rondom printplaat productie wegneemt. Iemand om te vertrouwen op de kritieke momenten van jouw product. Dat is wie wij zijn.

Niet te veel betalen voor jouw printplaat productie?

Precies zien waar de kosten zitten en geadviseerd worden hoe jouw ontwerp het beste geproduceerd kan worden, dat verwacht je toch eigenlijk van elke producent? Daarom staat transparante communicatie hoog in het vaandel bij ons.
Wij begrijpen dat jouw prototype zichzelf eerst moet bewijzen voordat je kan badderen in geld. Daarom zijn er bij ons geen verborgen kosten en zodat je geen geld verspilt in jouw voortraject.

Een doorlooptijd van
2 weken?

Ja! Je leest het goed, in een traject van 2 weken maken wij van jouw productiedata een echte printplaat! Hoe doen wij dat?
 • Super voorbereiding: al voordat je akkoord geeft voor de printplaat productie zetten wij al onze bestellingen op scherp. Zo kunnen we direct na jouw betaling een bestelling plaatsen zonder vertraging.
 • De beste supply chain: Door de jaren heen hebben wij met verschillende leveranciers en pakketvervoerders gewerkt. Onze criteria is stabiele levertijden van enkele dagen, grote voorraad met veel verschillende componenten en betaalbare prijzen ook bij lage kwantiteiten.
 • Lean dienst: Deze managementfilosofie is een inspiratie voor al onze betrokkenen. Met lean ligt de focus de zaken die echt op wat waarde toevoegen voor jou al klant. Daarom willen wij bij elke klant flexibel kunnen zijn om echt bij jou te passen!
 • Vooruit kijken naar mogelijke fouten, om te voorkomen dat we er op terug moeten kijken. De belangrijke productie aspecten inspecteren wij op de juiste momenten zodat er niks fout kan gaan in ons productie proces. Wij voorkomen dat er wat mis gaat om een korte doorlooptijd te garanderen.
 
Wij hadden al jaren ervaring met printplaat productie voordat we gestart zijn met deze dienst aan te bieden aan andere partijen. In deze tijd hebben wij al veel geleerd en fouten gemaakt zodat jij dat nu niet meer hoeft te doen!

8.5

gemiddelde
waardering

*Na iedere sprint (2 weken) en oplevering beoordeeld door alle klanten met betrekking tot snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

pp
Hannes van Bellen
City Steps
"Professioneel bedrijf. Helder in communicatie en leveren goede kwaliteit. Erg prettig om mee samen te werken!"
pp (1)
Sander Dufornee
Dropt
"Echt top ingenieurs! Denken van A tot Z met je mee en reageren snel en correct op je vragen of opmerkingen. Fijn bedrijf om mee samen te werken."

Gesprek inplannen