Fotoshoot Breda Business

Erg leuke fotoshoot gehad met de zeer professionele fotograaf Dennis Van der Slooten van Ingrid Bertens fotografie. Vooral het sprongetje hebben wij misschien wel 200x overnieuw gedaan tot zij precies het perfecte shot te pakken hadden.

VanderVentions Dhargyal van Oorshot- the inventors company - de uitvinders brainstorm zittend
Welkom bij de uitvinders

Fotografie kan soms een tamelijk ongemakkelijk aangelegenheid zijn, hoe moet je staan, hoe moet je kijken, waar moet je naar toe kijken, aan alle kanten voel je je een beetje bekeken, maar in dit geval was het fantastisch. Het had zelfs een heuse dag/avond work-out die er gratis bij kwam.

Wij begonnen met een leuke na-denk foto bij binnenkomst in onze lounge, zijn daarna door gesprongen naar onze elektro meet-apparatuur en hebben nog een paar leuke shots genomen voor onze loods/ garagedeur.

Daarna zijn wij doorgestapt naar het prachtige centrum van Breda, waar wij achter het Chasse zijn gaan fotograferen.

Heb jij ooit een uitvinder
zo verliefd naar zijn product zien kijken?

Toen begon het echte werk, om een leuke “speelse” foto te maken kwamen wij op het prachtige idee om een geluks sprongetje te maken. Maar als je iets doet, moet je het goed doen en dat hebben wij geweten.

Probeer jij maar eens een geluks sprongetje te maken en er dan ook nog uit blijven zien als een normaal persoon, wat dus achteraf gezien vrij onmogelijk blijkt te zijn.

Een sprong vooruit, lang verhaal kort, 200-sprongen verder, een hele leuke tijd gehad en toch nog een foto gemaakt waar ik er redelijk opstaan.

Toch moet ik eerlijk bekennen dat dit een van leukste fotoshoots is geweest die wij afgelopen tijd hebben gedaan. Wat meestal snel, een beetje gehaast en super geposeerd moet, was nu relaxed. En doordat ik echt een click voelde met Dennis hebben wij vooral veel gelachen.

Voor de set-up trouwens, hebben wij overal een “beauty-lamp” gebruikt waardoor je net dat extra “uitpop” effect hebt en het er gewoon prachtig uitziet.

Nou weer genoeg gelachen, tijd om weer terug aan het werk te gaan, op deze mooie regenachtige Zondag 😉

Rare vragen Quizz: Hoe wordt dit “gelukssprongetje” in het Nederlands genoemd?

Zoek jij ongelofelijk goede fotografen die de tijd voor je nemen en echt doorgaan tot zij het perfecte plaatje te pakken hebben gehad?

Wij raden Dennis en Ingrid aan; voor meer informatie en prachtige portret foto s bezoek www.IngridBertens.nl , zeker de moeite waard.

Gesprek inplannen