Kom stage lopen bij de uitvinders en ervaar het meest frisse, allerleukste en snelst groeiende tech-bedrijf van Breda

WEDDEN DAT OOK JIJ

JE STAGE ZEKER WETEN

NOG KAN VERANDEREN?

LOOP EEN UITDAGENDE STAGE MET
ECHTE PROJECTEN, VEEL PERSOONLIJKE
ONTWIKKELING EN VARIATIE

LOOP STAGE MET ECHTE IMPACT

Wil jij liever werken aan echte opdrachten waarbij jij echt impact en betekenis hebt?

Bij de meeste bedrijven werk jij aan opdrachten die als jij klaar bent nooit gebruikt gaan worden en na al jouw moeite gewoon weer in de kast gaan verstoffen.

Bij ons werk je aan de “real deal”, aan echte opdrachten van echte projecten voor echte mensen. Intern en extern.

GROEI EN ONTWIKKEL JEZELF

Wil jij ongelofelijk veel leren en ontwikkelen tijdens je stage?

Vul je stage met kennis en kunde, neem deel aan workshops, krijg betaald om boeken te lezen en ga samen zitten met top professionals uit jouw vakgebied om te leren. 

Alle kennis die je leert mag je ook meteen toepassen in het echie. Gaat het mis? Faal je een keertje of ga je op je bek? no worries! Doen wij ook zo vaak…

GA EEN ECHTE UITDAGING AAN

Wil jij meer uit het leven halen?

Ben jij gedreven, wil jij jezelf uitdagen? Trust me, jij hebt letterlijk geen idee wat je allemaal kan bereiken, dit hadden wij namelijk ook niet toen wij in jouw schoenen stonden ;). Werk samen met de absolute top van gedreven talent om de allermooiste dingen te maken waarvan jij voor de rest van je leven met trots kan zeggen dat jij aan mee hebt gewerkt. 

WERK MET MEGA VEEL VARIATIE

Zoek jij variatie of wil jij iets nieuws ontdekken?

Werk samen aan een ongelofelijk diverse hoeveelheid opdrachtgevers, uitvindingen en projecten van jonge ondernemers tot AAA klasse multi national corporates die horen bij de absolute top van Nederland.

Werk met een jong, fris en gezellig team

Wil jij in een leuke sfeer samenwerken met leeftijdsgenoten waar jij bij past? Wij zijn bijna allemaal jongens en meiden van in de twintig. Hebben allemaal in Breda en Eindhoven gestudeerd, zijn net afgestudeerd, doen veel leuke dingen samen en gaan vaak met elkaar op avontuur.

Dit is alweer een hele tijd terug, maar jezus christus wat had die gast lang haar zeg 😉

8.2

gem. behaald stage cijfer

LOCATIE

Wij zitten vlakbij;

Letterlijk 1 straat van Avans en de BUas vandaan.

En een kwartiertje lopen van het station.

(5 min met een fiets van ons)

Op de Goeseelsstraat 15 4817 MV te Breda

DIVERSE CONCRETE OPDRACHTEN

De onderstaande opdrachten zijn uitgeschreven op richting, rol of verantwoordelijkheid en meestal zijn er binnen elke rol diverse concrete stage opdrachten te doen die wij samen met jou opstellen om te zorgen dat het perfect aansluit bij jou en je opleiding.

Bij ons werk je aan de “real deal” aan echte opdrachten van echte projecten voor echte mensen intern en extern.

BEPERKTE PLEKKEN: FIRST COME FIRST SERVE

Als jij een rol of een richting vindt die bij je past,

“make haste” en neem snel contact met ons op, wij hebben helaas altijd maar een beperkte hoeveelheid stageplekken per semester en moeten daarom veel studenten teleurstellen. 

Als wij eenmaal ja tegen je hebben gezegd blijft het daarom ook altijd een ja.

 

Online marketing groei team

Join de gelederen van ons groei team

Het is als marketing groei team onze missie om mensen te helpen en te inspireren de volgende stap te zetten en hun dromen waar te maken.

Wij verblijden mensen en zetten hen aan tot actie door inspirerende, interessante en leuke content te delen die zoveel waarde toevoegt dat mensen er voor zouden willen betalen.

Bij iedere touchpoint die wij met onze klanten hebben voegen wij zo verbluffend veel waarde toe op een zo ludieke en leuke manier, dat het onweerstaanbaar is om dit aan collega’s te laten zien en met bekenden te delen.

Wij brengen mensen bij elkaar en houden al onze contacten warm door ze continu te verblijden met vriendschappelijke, gemeende, waarde toevoegende, inspirerende, leuke en grappige content.

Wij zijn uitmuntend door excellentie en maken dingen die prachtig zijn, met trots worden ontwikkeld en met plezier naar gekeken wordt.

Voor o.a. de studie richtingen: Marketing, (S)BRM, BOM, BIM, (Technische) Bedrijfskunde, CE, CMD, SRM, Journalistiek, IM, AIM, TB, SO, IBM, IBML.

Perks en pluspunten van het marketing team

Epic multimedia content creator

Ben jij een creatieve duizendpoot? Is bij designs tot filmpjes geen idee te gek voor jou?

Wil jij gave ideeën bedenken, ludieke content maken en vet creatief bezig zijn om op honderd manieren echt uitmuntende mooie dingen te maken?

Word de director of graphic content

Het is jouw rol om op een zo mooi, leuk en ludiek mogelijk manier diverse soorten content te maken.

Je werkt samen in een team vol met fantastische talenten die allemaal samen werken om gezamenlijk prachtige content te maken in welk medium dan ook.

Jij bent de magische schakel tussen een goed geschreven tekst maar wel een saai Word document en een fantastisch , cool uitziend en overtuigend gedesignd kunstwerk.

Van begin tot eind heb jij de regie over wat de allercoolste grafische impact is, van het bedenken van marketing campagnes tot het schieten en editen van filmpjes , jij wordt de multimedia eindbaas en maakt dingen mooi.

Werk jij standaard in Illustrator, Indesign of photoshop, kan jij omgaan met video editing programma’s  vind jij het heerlijk om grafisch ideeën en concepten uit werken?

En het is al helemaal een pre als jij ook nog van UX-design houdt. 

Ennn… Action! Join dit avontuur en ga met een multidisciplinair team aan de slag om de vetste meest impactvolle en deelbare content te bedenken en bouwen!

Lees meer

Tekst schrijf kampioen

Ben jij een speelse Grammar Nazi? Houd jij van goede copywriting? Sterke teksten? Een forse scheut humor?

Is taal zegmaar echt jouw ding? Heb jij genoeg noten op jouw zang om mensen  van binnen warm te krijgen met jouw welbespraaktheid?

Word content editor! En geef ons publishing house vorm. Ga te werk als een professionele redactie van een magazine, krant en/of blog. 

Laat jouw pen sterker worden dan een zwaard en schrijf geschiedenis. 

Schrijf sterke koppen, krachtige teksten en pakkende slotzinnen.

Je werkt samen in een multidisciplinair team waarin iedereen vanuit haar of zijn eigen hoek een bijdragen heeft en jij bent verantwoordelijk om dingen overtuigend te laten klinken en goede inspirerende copy  te schrijven. 

Jij bent in de lead bij Interviews, blogposts, social media artikelen,  nieuwsartikelen, project beschrijvingen, interne en externe marketing- en PR-stunts. 

Heb jij coole ideeën? Laten wij het vooral uitproberen! Wij zijn geen saaie klassieke column of boring krant, wij zijn nieuwe media! Een frisse wind door taalkundig Nederland!

Samen boetseren wij marketing teksten die de wereld over gaan vliegen. zonder jouw blijven alle grammatica fouten die je hier hebt gelezen bestaan O.o Dat kan je toch niet over je hart verkrijgen heh?…

Lees meer

Online Growth
Marketeer

Wil jij online marketing domineren? Van Content strategie tot virale ads campagnes bedenken en uitvoeren? 

Leren van de best practices in de markt en fenomenale groei realiseren?

Houd jij ervan om na ieder experiment te bedenken en te kiezen wat de volgende stap en proef wordt?

Word de definite van een Growth marketeer. 

Ga op zoek naar wat werkt en wie de slimste spelers in de markt zijn door markt-, doelgroep- en trend-onderzoeken en analyses.

Pas al je bevindingen meteen toe en ontdek door veel experimenteren wat alllerslimste groei strategie is.

Het gaat er niet om of een experiment faalt of niet, ieder experiment is een gouden les.

Ga aan de slag met growth hacking – Hoe kunnen wij zo snel mogelijk zo veel mogelijk groeien met de hoogste marges.

Is het mass e-mail marketing? Blogposts? Nieuwsbrieven? Toch deur tot deur verkoop, jij ontdekt en bevestigt het.

Jij hebt echte impact en bent de outward looking brains in the game.

Ben jij up voor deze fantastische challange? Meld je aan!

Lees meer

Connected social marketeer

Houd jij van online communicatie en social media? Doe jij je best om echt leuke foto’s en posts te maken?  Deel jij vaak filmpjes en posts? Run jij communities of heb jij super veel volgers? 

 

Hit the game running en run the social media game als een pro door online Social marketeer te worden.

Bedenk de leukste video’s tekste en posts om communities te bouwen en interactie te stimuleren.

Bouw een fantastische, interactieve en leuke community op die echt voor elkaar klaar staat en waarde met elkaar deelt. 

Jij staat aan het stuur met de social strategie, communiceert leuk en vriendelijk met volgers en werkt de allerleukste posts uit. 

Bedenk hoe er zo slim mogelijk zo veel mogelijk kwalitatieve volgers erbij kunnen komen, maak en ontdekt nieuwe groepen en stimuleert zo veel mogelijk interactiviteit.

Samen staan wij echt in contact met onze volgers en plannen dan ook vaak (digitale) kopjes koffie in om de tofste mensen beter te leren kennen.

Bouw jij met ons de allercoolste en leukste community op? Wij hebben er zin in! jij ook? Meld je dan aan! 

 

 

Lees meer

Vlijmscherpe groei data analyst

Zeg jij vaak meten is weten? Houd jij van kwantitatieve en kwalitatieve data? Wil jij evidence based de allerbeste groeistrategie uitkiezen?

Ben jij gefascineerd door het gedrag van mensen en precies inzien hoe, wat en waarom zij keuzes maken? 

Word onze Groei Data analist.

Jij bent de analytische mastermind in deze braingame en de absolute succesfactor in de game die wereldwijd succes heet.

Elke move die gemaakt wordt is een potentieel succes verhaal, maar dat wordt pas duidelijk op het moment dat het goed gemeten wordt.

Van A-B tests van pagina’s posts en campagnes tot het helder inzichtelijk maken wanneer welke post de meeste impact heeft.

Jij zorgt ervoor dat het inzichtelijk is welke campagne je team wat heeft opgeleverd en daarmee ook de bonussen van iedereen. Door jou is het inzichtelijk welke klanten en doelgroepen wanneer en hoe gecontacteerd moeten worden om het maximale resultaat te realiseren.

Ieder bedrijf in deze hele wereld wordt een data-gedreven bedrijf en anders gaan zij het loodje leggen. Bouw mee aan de toekomst zet de volgende stap en join dit team!

Lees meer

Bad ass front-end webdeveloper

Kun jij deze website beter maken dan hij nu is? Heb jij al veel ideeën wat er anders zou kunnen? Kan jij meteen drie websites opnoemen die echt super mooi zijn?

Wil jij vette landingspagina’s uitwerken en veel experimenteren met web-tech?

Word Bad-ass front-end developer en speel met websites. landingspagina’s, content en blogposts naar harte lust.

Jij kan wordpress, html en css met twee vingers in je neus, het is een pre als je javascript, Ajax of php kent of kan designen.

Wij kunnen het zo gek niet bedenken en als jij er “up” voor bent gaan wij het realiseren, van simpele razendsnelle wordpress pagina’s  tot coole interactiev WebGL 3D-modellen die zweven.

Word verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de voorkant van de site, werk samen met designers en back-end progammeurs om alles wat jij samen met het marketing team bedenkt technische zo cool mogelijk vorm te geven.

Je werkt in een werkveld waar ongelofelijk veel doorgroei mogelijkheden zijn van front-end developer naar ux-designer, back-end developer, App-ontwikkelaar, embedded engineer, als jij het wilt maak jij het waar.

Bouw jij de volgende pagina met ons? Zoja meld je dan aan! 

Lees meer

SOFTWARE UITVINDERS TEAM

Wil jij jezelf niet vervelen tijdens je stage en er echt voor gaan?

Wil jij van A tot Z mee denken hoe iets uitgewerkt wordt, van eerste potloodschets en concept tot productlaunch? Hier kan je een echte uitvinder worden. Werk met hechte diverse technische teams (o.a. werktuigbouwkunde, elektrotechniek, embedded systems en software ontwikkeling) aan echte projecten en nieuwe uitvindingen. Iedereen hier heeft een passie voor techniek.

Vander Ventions is opgericht om de ultieme droom te worden van iedere techneut. Van engineers voor engineers en door engineers is ons motto. Werk met een betrokken team, waar jij echt gehoord wordt in een zeer diverse en uitdagende werkomgeving waarin persoonlijke en technische ontwikkeling gestimuleerd wordt. Er wordt gewerkt in een informele sfeer waar iedereen graag met zijn of haar expertise bezig is. Wij vinden het geweldig om met elkaar samen te werken aan multidisciplinaire projecten. Ook vieren we vaak met trots hoe wij in weinig tijd van een idee een werkelijk product maken. Onze klanten staan er met regelmaat van te kijken hoe snel we concepten werkelijkheid kunnen maken. Hier kun jij deel van uitmaken! Durf jij te gaan voor ons? Dan gaan wij ook voor jou!

53 6c 69 6d 6d 65 20 65 6d 62 65 64 64 65 64 20 53 79 73 74 65 6d 73 20 65 6e 67 69 6e 65 65 72

73 6e 61 70 20 6a 69 6a 20 77 61 74 20 68 69 65 72 20 73 74 61 61 74 3f 20 0d 0a 48 61 61 6c 64 65 20 6a 69 6a 20 76 72 6f 65 67 65 72 20 6f 6f 6b 20 61 6c 6c 65 73 20 75 69 74 20 65 6c 6b 61 61 72 3f 20 48 65 62 20 6a 69 6a 20 76 65 65 6c 20 6d 65 74 20 70 72 69 6e 74 70 6c 61 61 74 20 73 65 74 6a 65 73 20 67 65 73 70 65 65 6c 64 20 6f 66 20 64 72 6f 6e 65 73 20 67 65 62 6f 75 77 64 3f 20 56 69 6e 64 20 6a 69 6a 20 68 65 74 20 68 65 65 72 6c 69 6a 6b 20 6f 6d 20 64 69 6e 67 65 6e 20 77 65 72 6b 65 6e 64 20 74 65 20 6b 72 69 6a 67 65 6e 20 76 61 6e 20 71 75 69 63 6b 20 61 6e 64 20 64 69 72 74 79 20 70 72 6f 74 6f 74 79 70 65 20 74 6f 74 20 73 63 68 61 61 6c 62 61 61 72 20 70 72 6f 64 75 63 74 3f 20 44 69 74 20 69 73 20 74 68 65 20 70 6c 61 63 65 20 74 6f 20 62 65 20 76 6f 6f 72 20 28 65 6d 62 65 64 64 65 64 29 20 65 6e 67 69 6e 65 65 72 73 2c 20 77 69 6a 20 6c 65 76 65 6e 20 65 6e 20 61 64 65 6d 65 6e 20 63 6f 64 65 2e 20 77 69 6a 20 68 6f 75 64 65 6e 20 76 61 6e 20 75 69 74 64 61 67 69 6e 67 65 6e 20 65 6e 20 77 65 72 6b 65 6e 20 76 61 6e 20 27 73 20 6f 63 68 74 65 6e 64 73 20 76 72 6f 65 67 20 74 6f 74 20 27 73 20 61 76 6f 6e 64 73 20 6c 61 61 74 20 6d 65 74 20 65 6c 6b 61 61 72 20 6f 6d 20 64 65 20 61 6c 6c 65 72 2d 63 6f 6f 6c 73 74 65 20 70 72 6f 64 75 63 74 65 6e 20 77 65 72 6b 65 6e 64 20 74 65 20 6b 72 69 6a 67 65 6e 20 65 6e 20 64 65 20 77 65 72 65 6c 64 20 76 61 6e 20 64 65 20 74 6f 65 6b 6f 6d 73 74 20 74 65 20 62 6f 75 77 65 6e 2e 0d 0a 0d 0a 47 65 6e 69 65 74 20 76 61 6e 20 6a 65 20 6c 65 76 65 6e 20 65 6e 20 6a 6f 69 6e 20 6f 75 72 20 74 65 61 6d 20 6f 66 20 73 75 70 65 72 20 6e 65 72 64 73 20 3a 50

Lees meer

Bad ass front-end webdeveloper

Kun jij deze website beter maken dan hij nu is? Heb jij al veel ideeën wat er anders zou kunnen? Kan jij meteen drie websites opnoemen die echt super mooi zijn?

Wil jij vette landingspagina’s uitwerken en veel experimenteren met web-tech?

Lees meer

app ontwikkel genie

Zou jij graag aan een app willen bouwen die in heel Nederland gebruikt gaat worden? Irriteerde jij je tijdens je studie aan je groepsgenoten omdat zij niet hard genoeg werkten? Vind jij het heerlijk om internet af te struinen naar de juiste oplossingen? Ga jij na een drukke schoolweek programmeren om rustig te worden of programmeer jij in het weekend lekker verder? 

Of de belangrijkste vraag is: wil jij veel leren?  

Heb jij wel eens een app gebouwd, of zou jij graag jezelf willen leren hoe je apps bouwt? Ken jij Angular, node.js React (native), timescript en/of Event sourced development?

Wij zoeken getalenteerde programmeurs die houden van een uitdaging en het leuk vinden om samen te werken met andere top-programmeurs om veel dingen uit te proberen en net zolang te experimenteren totdat iets werkt. 

Meld je aan en laten wij in gesprek gaan, dan kunnen wij meer vertellen over wat je precies zou kunnen doen.


Lees meer

Vrije stage / open sollicitatie

Staat jouw droomrol er niet bij? Maar wil jij wel een van onze teams joinen of een fantastische opdracht doen?

Wij zijn altijd op zoek naar top talent! En houden van eigen initiatief, nieuwe dingen uit proberen en mensen helpen door hun dromen waar te maken.

Er komen studenten en leerlingen vanuit half Nederland (van Maastricht tot Utrecht) naar ons toe om mee te bouwen aan de wereld van de toekomst. Schroom niet, trek je stoute schoenen aan en ga ervoor. Waarschijnlijk wordt het wel wat!

Open/vrije stage

Kom jij ons verrijken met een functie waar wij zelf nog niet eens over na hebben gedacht? Fantastisch!

 

Stage ReviewS

9

Studenten geven ons
een

* ALLE studenten bij elkaar geven ons tot nu toe een:

Stuur een mail met daarin je studie, CV, portfolio en/of zoveel mogelijk werk van jou met de reden waarom jij de beste stagiair ooit bent! En als afsluiting wat jouw droom stage is naar:

Gesprek inplannen